Exclusive

Σήμερα 15:30

Αποκλειστικό βίντεο! Μελίνα Νικολαΐδη & Δημήτρης Φιντιρίκος: Full in love στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή - Οι αγκαλιές και ο χορός

Αποκλειστικό βίντεο! Μελίνα Νικολαΐδη & Δημήτρης Φιντιρίκος: Full in love στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή - Οι αγκαλιές και ο χορός

-

Ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες, όπως έχει γίνει γνωστό, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει προχωρήσει την ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία.

Οι δυο τους περνούν όμορφες και ξεχωριστές στιγμές μαζί, προσπαθώντας όσο μπορούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας. Γι’ αυτό άλλωστε, δεν διέψευσαν, ούτε επιβεβαίωσαν ποτέ έως τώρα το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Δείτε επίσης! Δημήτρης Φιντιρίκος - Μελίνα Νικολαΐδη: Μαζί στη Ρώμη (φωτογραφίες)

Το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή.

Το ζευγάρι απόλαυσε επί σκηνής την τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς αφιέρωνε τραγούδια στην κόρη της και τον αγαπημένο της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη διασκέδασε με τις επιτυχίες της μητέρας της και χόρευε συνεχώς με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Μάλιστα, το ζευγάρι όλο το βράδυ αγκαλιαζόταν και έδινε τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε στα αποκλειστικά βίντεο του FTHIS που ακολουθούν την Μελίνα Νικολαΐδη και τον Δημήτρη Φιντιρίκο.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)