Κοινωνία

Σήμερα 15:46

Πέτρου Ράλλη - Τροχαίο δυστύχημα: Πληροφορίες αναζητά η Αστυνομία

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του ο οδηγός μιας μηχανής στην Πέτρου Ράλλη. Βοήθεια από τους πολίτες ζητά η Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο.

Πέτρου Ράλλη - Τροχαίο δυστύχημα: Πληροφορίες αναζητά η Αστυνομία
-

Ανακοίνωση σχετικά με αναζήτηση πληροφοριών για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη εξέδωσε η Αστυνομία.

Στο τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός μιας μηχανής.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αναφέρει τα εξής:

«Την Πέμπτη 19-9-2024 και περί ώρα 05:40’, επί της Λεωφ. Π. Ράλλη στο ύψος του οδικού αριθμού 50, ρεύμα κυκλοφορίας προς Νίκαια, περιοχής Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της δεξιά και προσέκρουσε σε δέντρο και κολώνα στήριξης πληροφοριακής πινακίδας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού αυτής.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 2104139263-269-270».

Ειδήσεις σήμερα:

Κέρκυρα: Το “παρκάρισμα” του.. αιώνα (εικόνες)

Ιταλία: Νεκρά παιδιά σε κατάρρευση κτηρίου (εικόνες)

Το Δασαρχείο θέλει να κατεδαφίσει το “γατόσπιτο” της Καλλιθέας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)