Celebrity

Σήμερα 10:59

Μελίνα Νικολαΐδη & Δημήτρης Φιντιρίκος: Μαζί στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στον Λυκαβηττό (Βίντεο)

Μελίνα Νικολαΐδη & Δημήτρης Φιντιρίκος: Μαζί στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στον Λυκαβηττό (Βίντεο)

-

Η Μελίνα Νικολαΐδη τους τελευταίους μήνες και μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Φιντιρίκου, με τον οποίο περνάει όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.

Το βράδυ του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους πραγματοποίησαν μια κοινή, δημόσια έξοδο.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή, η οποία έκανε ένα πάρτι για τα 30 χρόνια της καριέρας της.

Το ζευγάρι δεν έλειπε από την τελευταία συναυλία της τραγουδίστριας για το φετινό καλοκαίρι και την απόλαυσε επί σκηνής.

Δείτε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα 30 χρόνια καριέρας - Επί σκηνής ο Φοίβος και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη (Βίντεο)

Μάλιστα, η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο 37χρονος επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια της βραδιάς έβγαζαν βίντεο την ερμηνεύτρια, τα οποία δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)