Καιρός

Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός την Τρίτη, με κατά τόπους αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 33 με 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 με 38 και στη νησιωτική χώρα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα πυκνώσουν, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 μποφόρ με ενίσχυση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 36 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες 6 με 7 μποφόρ. Η θρμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 με 33 και στη νότια Κρήτη έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και μέχρι το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 26 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

WikiLeaks: Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος (βίντεο)

Εορτολόγιο - 25 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Copa America: Η Κολομβία νίκησε την Παραγουάη

25/06/2024
Αθήνα
Πατήστε για να δείτε την 5ήμερη πρόβλεψη  
αίθριος καιρός
34°
αίθριος καιρός
25/06/2024
Θεσσαλονίκη
Πατήστε για να δείτε την 5ήμερη πρόβλεψη
ελαφρές νεφώσεις
32°
ελαφρές νεφώσεις
ελαφρές νεφώσεις
Θεσσαλονίκη
ελαφρές νεφώσεις
32°
αίθριος καιρός
Πάτρα
αίθριος καιρός
33°
αίθριος καιρός
Ηράκλειο
αίθριος καιρός
30°
αίθριος καιρός
Καλαμάτα
αίθριος καιρός
33°