Celebrity

Σήμερα 10:00

Δέσποινα Βανδή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα 30 χρόνια καριέρας - Επί σκηνής ο Φοίβος και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη (Βίντεο)

Δέσποινα Βανδή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα 30 χρόνια καριέρας - Επί σκηνής ο Φοίβος και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη (Βίντεο)

-

Το βράδυ του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η τραγουδίστρια αρκετά χρόνια μετά το αξέχαστο live που είχε κάνει στον Λυκαβηττό, επέστρεψε στο ίδιο σημείο και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της.

Η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερές της επιτυχίες, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι.

Δείτε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο πλευρό της στη συναυλία της στον Λυκαβηττό (Φωτογραφίες)

Η έκπληξη που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή στον Λυκαβηττό

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη και αγαπημένοι της συνεργάτες ανέβηκαν στη σκηνή, κρατώντας μία τούρτα που έγραφε 30 χρόνια!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Δέσποινα Βανδή το φετινό καλοκαίρι συμπλήρωσε 30 χρόνια καριέρας και το γιόρτασε, κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε και ο Φοίβος, με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή συνεργάστηκε στο παρελθόν και αποτελεί μεγάλο κομμάτι της επαγγελματικής της πορείας. Φυσικά η ίδια τον ευχαρίστησε δημόσια.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ακολουθούν.

Μελίνα Νικολαιδη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)