Celebrity

21 Οκτωβρίου 2024 14:19

Γιάννης Ζουγανέλης: Το ενδεχόμενο γάμου της κόρης του, Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο και το σπίτι του που κάηκε στον Βαρνάβα

Γιάννης Ζουγανέλης: Το ενδεχόμενο γάμου της κόρης του, Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο και το σπίτι του που κάηκε στον Βαρνάβα

-

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του "Πρωινού" την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Λιάγκα για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και το σπίτι του που κάηκε το καλοκαίρι από τη φωτιά στον Βαρνάβα.

"Τελευταία δεν έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει. Πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, θα το βρει", είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Σε σχέση με το σπίτι του στον Βαρνάβα, που κάηκε τον Αύγουστο, ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε: "Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Το κράτος είναι εχθρικό απέναντι στον πολίτη... Θα αποζημιωθώ, αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Το φιλοσοφώ, έχουμε την υγεία μας. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα".

Όσον αφορά τη σχέση της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο και το ενδεχόμενο να παντρευτούν, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: "Δε νομίζω να παντρευτεί ακόμα η Ελεωνόρα, δεν ξέρω. Αλλά είναι σε μία φάση πολύ καλή. Τον Νίκο τον ξέρω 20 χρόνια. Έχω εμπιστοσύνη στην κόρη μου".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)