Celebrity

Σήμερα 12:43

Δήμος Βερύκιος για Αφροδίτη Γραμμέλη: "Ξύδι" - Η απάντηση της δημοσιογράφου στον αέρα του "Πρωινού"

Δήμος Βερύκιος για Αφροδίτη Γραμμέλη: "Ξύδι" - Η απάντηση της δημοσιογράφου στον αέρα του "Πρωινού"

-

Το "πινγκ πονγκ" δηλώσεων ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δήμο Βερύκιο συνεχίστηκε και σήμερα.

"Σε συζητούσαν για τη συνέντευξή σου στον Κωνσταντίνο Καμέα που είπες ότι η Έλλη Στάη θα έπρεπε να σου πει ευχαριστώ για το κομπλιμέντο που της έκανες και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ότι της έκανες κομπλιμέντο είναι ανέραστοι. Κάποιοι το πήραν προσωπικά, κακώς για εμένα" είπε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή απευθυνόμενη στον Δήμο Βερύκιο.

"Ποιος το πήρε προσωπικά;" ρώτησε ο Δήμος Βερύκιος, με την παρουσιάστρια να του απαντά: "Η φίλη μου, η Αφροδίτη Γραμμέλη".

Με τη σειρά του ο Δήμος Βερύκιος ανταπάντησε: "Ξύδι, πάμε παρακάτω. Κάτι έπρεπε να γράψει η κοπέλα. Είναι αριστερό κορίτσι; Άρα περίεργο παιδί".

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στο "Πρωινό", με την Αφροδίτη Γραμμέλη να σχολιάζει κατόπιν: "Με είπε παιδί! Είμαι πολύ χαρούμενη! Δεν μου αρέσει που ο Δήμος μας περνάει εμάς τις γυναίκες, όλων των ηλικιών, τόρνο τώρα τελευταία τηλεοπτικά. Τον πειράζω. Είναι πολύ καλός συνάδελφος, επιμένω, με χιούμορ. Εγώ και χωρίς αριστερά και δεξία περίεργη είμαι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)