Κοινωνία

Σήμερα 19:43

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)
-

“Και αν φταίει η Ειρήνη που ο περισσότερος κόσμος όπως και εγώ το πιστεύω αν φταίει να πάει εκεί που της αξίζει”, λέει στην κάμερα του ΑΝΤ1, η γυναίκα που καταγγέλλει ότι και το δικό της παιδί “έφυγε” αιφνίδια από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

Είναι κουμπάρα και φίλη της Ειρήνης. Καταγγέλλει ότι και το δικό της παιδί της «έφυγε» αιφνίδια στα χέρια της Ειρήνης, πριν τους θανάτους των τριών βρεφών για τους οποίους διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα.

“Μπήκαν οι ψύλλοι στα αυτιά μου από τότε που έφυγε το παιδάκι στην Αμαλιάδα που αυτή η μάνα έχασε το γιο της 15 μηνών χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα”, λέει.

Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 2021 όταν η καταγγέλλουσα ζήτησε από την Ειρήνη να της κρατήσει το 6 μηνών βρέφος, προκειμένου να διασκεδάσει με τον σύντροφό της. Την τραγική είδηση πληροφορήθηκε από τρίτο πρόσωπο.

Όπως περιγράφει, “Στο 3ωρο πάνω 2:30 ώρες παίρνει τηλέφωνο ένα άτομο και λέει το παιδί πέθανε είναι νεκρό… Η Ειρήνη δεν είχε πάρει τηλέφωνο ούτε εμένα ούτε και το σύντροφο μου να μας ενημερώσει για το παιδί. Και παίρνει ο σύντροφος μου τότε τηλέφωνο και λέει πες μου τι έγινε με το παιδί και του λέει την εξής κουβέντα: αντρακο μου είναι μια χαρά μην ανησυχείς και το παιδί ήταν νεκρό!”

Σύμφωνα με τη μητέρα, το κοριτσάκι της δεν είχε προβλήματα υγείας.

“Είχε πάθει μια κρίση μια απώλεια συνείδησης και την είχα πάει στο νοσοκομείο στο Καραμανδάνειο κάναμε εισαγωγή…Δεν είχε τίποτα έπινε φάρμακα την παρακολουθούσε αρκετοί γιατροί από νευρολόγους από παθολόγους από νοσηλευτές.// Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την κόρη μου αναπνευστικό, με το άσθμα ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν όλα μια χαρά. Γιατί αν δεν ήταν καλά δεν θα μου έδιναν εξιτήριο οι γιατροί από το Καραμανδάνειο θα το κράταγαν”, ανέφερε ακόμη.

Ο θάνατος του βρέφους έχει γκρίζα σημεία. Η ίδια του η μάνα εμπλέκει την Ειρήνη και όπως λέει σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της, προκειμένου να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού της.

Όπως τόνισε, “έχω υποψιες και θα το ψάξω μέχρι τέρμα! Ζητάω από την εισαγγελία να βάλει τα δυνατά της να βρούμε τα αιτία εμείς οι μανάδες που έχουμε χάσει τα παιδιά εγώ και η κοπέλα που είναι στην Αμαλιαδα. Εύχομαι να βγουν σύντομα τα αποτελέσματα και να δικαιωθούν οι ψυχές των παιδιών μας”.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ειρήνη Μουρτζούκου λίγο καιρό μετα τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της, είχε εκφράσει πόσο πολύ ήθελε ένα παιδί στη ζωή της.
“Ήθελα απλά ένα παιδί στη ζωή μου// έχω πολύ αδυναμία στα παιδάκια μου δίνει χαρά κάτι που ήξερα ότι εγώ δεν έχω βιώσει μέσα μου στα παιδικά μου χρόνια. Αγάπη ήθελα να προσφέρω στα παιδιά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην αντίδραση του κόσμου προς το πρόσωπό της είπε ότι κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει.

“Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ξέρεις να σου μιλήσουμε. τι να μου μιλήσετε; αυτοι δεν καταλάβαιναν πως νιώθω εγώ αυτοι δηλαδη ακόμα και την ώρα που πηγα να κηδεψω το παιδί δεν ήξεραν πως ένιωθα εγώ. Το ότι αν κλαίει ένας άνθρωπος δεν πάει να πει πως είναι μια χαρά το πως νιωθει μεσα του ειναι. δηλαδή πρέπει να κλάψεις για να δείξεις ότι πόνεσες; το κλάμα κοροιδια είναι. Με έχουν πάρει από τα μούτρα όλοι ο ένας με έβριζε, άλλοι με υποστήριζανε, κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει”, είχε δηλώσει ακόμη.

Στην ίδια συνέντευξη η Ειρήνη εξέφρασε ότι πλέον δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Αιματηρός βομβαρδισμός κοντά σε νοσοκομείο (βίντεο)

Θάνατος από υδράργυρο - Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη υπό όρους η σύζυγος του 60χρονου

Ναύπλιο: Νεκρός νεαρός που έπεσε από κερκίδα γηπέδου (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)