Celebrity

Χθες 11:43

Μαρινέλλα: "Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό"

Μαρινέλλα: "Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό"

-

Σε απλή κλίνη του ιδιωτικού θεραπευτηρίου "Υγεία" συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο στις (25/09).

Την Δευτέρα (21/10) η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου μετέφερε στο "Πρωινό" τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, εξετάζεται το ενδεχόμενο η Μαρινέλλα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

"Να πούμε ότι η Μαρινέλλα είναι καλά, είναι πολύ θετικές οι εξελίξεις. Συνεχίζονται να απαγορεύονται τα επισκεπτήρια. Το νεότερο που έχουμε είναι ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό. Δε θα πούμε σε ποια χώρα.

Έχει κάνει μία πρώτη επαφή η οικογένειά της, όμως ο στόχος είναι να παραταθεί η παραμονή της στο θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή για να μην ταξιδέψει. Η αποκατάστασή της θα είναι πλήρης, χρειάζεται χρόνος. Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα πάει σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης ή θα πάρει εξιτήριο" ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Αυξεντίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)