Celebrity

Σήμερα 13:14

Δημήτρης Κόκοτας: "Κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του και κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του"

Δημήτρης Κόκοτας: "Κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του και κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του"

-

Τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας και του Δημήτρη Κόκοτα, μετέφερε στο "Πρωινό" την Παρασκευή (18/10) η Ματίνα Παγώνη.

Σχετικά με τον Δημήτρη Κόκοτα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε πως ο τραγουδιστής παραμένει σε σταθερή κατάσταση και ότι αντιδρά στα ερεθίσματα.

Μάλιστα η Ματίνα Παγώνη ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Κόκοτας κλαίει όταν του βάζουν να ακούει κάτι από μαγνητόφωνο, ειδικά αν είναι τα δικά του τραγούδια ή κάτι με τη φωνή της κόρης του.

"Είναι πάνω από έξι μήνες, είναι σταθερός. Τον τελευταίο καιρό συγκινείται, κλαίει, ειδικά αν είναι κάτι από το παιδί του. Αυτό το παρακολουθούν οι γιατροί. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλά είναι κάτι καλό. Θα δούμε όμως. Θέλει ακόμη χρόνο. Αυτές οι καταστάσεις έτσι είναι. Κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του, όταν του βάζουν κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του, κλαίει" είπε η Ματίνα Παγώνη.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή στις πρόβες του J2US στα τέλη Μαρτίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)