Celebrity

Σήμερα 12:28

Χρήστος Μάστορας: Όλη η αλήθεια για την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας (Video)

Χρήστος Μάστορας: Όλη η αλήθεια για την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας (Video)

-

Μια μεγάλη συναυλία ετοιμάζεται να δώσει η Μαρινέλλα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, με τα εισητήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Στη συγκεκριμένη συναυλία θα συμμετέχει, όπως είναι γνωστό ο Αντώνης Ρέμος, όχι όμως και ο Χρήστος Μάστορας, έπειτα από απόφαση της. Όπως είπε το πρωί της Τρίτης (24/09) η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της "Buongiorno", o Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα, κάτι που δυσαρέστησε την Μαρινέλλα, η οποία τον έθεσε εκτός συναυλίας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, μέσω ρεπορτάζ του ανέφερε πως λόγοι υγείας κράτησαν εκτός πρόβας τον Χρήστο Μάστορα, ενώ τα τραγούδια που επρόκειτο να πει, θα ερμηνεύσει τελικά ο Αντώνης Ρέμος.

Την εν λόγω είδηση, αναπαρήγαγαν στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η Μαρινέλλα κάνει πάντα αφωνία ένα 24ωρο πριν τις εμφανίσεις της, επομένως η γενική πρόβα είχε οριστεί για εχθές. Από την γενική πρόβα απουσίαζε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος είπε ότι ήταν αδιάθετος, κάτι που θεώρησε ως ασέβεια η Μαρινέλλα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τεθεί εκτός της συναυλίας ο frontman από τις Melisses και την θέση του να πάρει ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)