Celebrity

Σήμερα 10:15

Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι του - "Πήγα αμέσως και είδα φλόγες, έλιωσε η οροφή" (Video)

Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι του - "Πήγα αμέσως και είδα φλόγες, έλιωσε η οροφή" (Video)

-

Ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα είχε σήμερα το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα αφού όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο πίνακας στο σπίτι του πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά σε όλο το σπίτι! Ο ίδιος, περιέγραψε μέσα από τον αέρα της εκπομπής, πώς συνέβη το περιστατικό.

"Μου έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό σήμερα και επειδή έχει μπει πολύς κόσμος στο σπίτι από το πρωί, σε ό,τι απέμεινε, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν ήθελα να υπάρξει μία διάσταση στα site που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί πολύ όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες γιατί ο καπνός και η θερμότητα που αναπτύχθηκε μέσα στο σπίτι ήταν μεγάλη. Έλιωσε η οροφή του σπιτιού και τελοσπάντων έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Θέλω να σας το πω, το είπα γιατί μπήκαν πολλοί άνθρωποι μέσα στο σπίτι και μένουν για ασφάλεια κάποιες ώρες μετά την πυρκαγιά, μήπως υπάρξει κάποια αναζωπύρωση.

Με κάμερες βλέπουν αν υπάρχουν εστίες γιατί μπορεί να σιγοκαίνε. Μπορεί να σιγοκαίει σε κάποιο έπιπλο και να φύγει η σπίθα μέσα σε ξύλινες ντουλάπες και τα λοιπά. Οπότε οι άνθρωποι μένουν εκεί και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω. Δεν είχα ασφάλεια και όταν μου έλεγαν για ασφάλεια πυρός έλεγα σιγά μην πιάσουν το σπίτια φωτιά. Ας πρόσεχα! Υλικά ήταν αυτά και αποκαθίσταται δεν πειράζει, το θέμα είναι ότι συμβαίνουν αυτά. Την ζωή μου την κρατάω για μένα και το ξέρετε πολύ καλά αλλά το λέω επειδή μπήκαν άνθρωποι και ξεσηκώθηκε και η γειτονιά.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε καεί ήδη ο πίνακας και επειδή έχει πλαστικά μέρη, πήγα αμέσως και είδα φλόγες.

Το ανακάλυψα γιατί πήγα να κάνω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι και το ανακάλυψα γιατί δεν δούλευε το πιστολάκι. Πήγα στον πίνακα και έκανε ένα μπαμ και ευτυχώς γιατί θα έσκαγε μέσα στη μούρη μου.

Έβγαζε τρομακτικούς μαύρους καπνούς και φωτιά ο πίνακας. Κατέβηκα και έκλεισα την πόρτα που ενώνει τον πανω με το κάτω όροφο", ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)