Celebrity

Σήμερα 16:02

Αντζελίνα Τζολί: Οργιάζουν οι φήμες για τον νέο της σύντροφο - "Πέρασαν μαζί δύο νύχτες σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο"

Αντζελίνα Τζολί: Οργιάζουν οι φήμες για τον νέο της σύντροφο - "Πέρασαν μαζί δύο νύχτες σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο"

-

Δεν έχουν τέλος οι φήμες για τη σχέση της Αντζελίνα Τζολί με τον Βρετανό ράπερ ΑκάλαΗ 49χρονη σταρ σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Sun, έφερε κρυφά τον 40χρονο μουσικό στη σουίτα του ξενοδοχείου της όπου διέμενε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

«Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης μαζί μέσα στο ξενοδοχείο και δεν έφυγε», ανέφερε πηγή, εξηγώντας ότι ο Ακάλα έφτασε στο ξενοδοχείο δύο ώρες μετά την άφιξη της ηθοποιού.

«Ο Ακάλα βγήκε κρυφά από το ξενοδοχείο με ένα από τα αυτοκίνητα της Αντζελίνας την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας», πρόσθεσε η πηγή, ενώ τόνισε πως «Χρησιμοποιούν ξεχωριστά αυτοκίνητα και μυστικές εισόδους για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά είναι πραγματική σχέση».

Η ηθοποιός και ο ράπερ παρευρέθηκαν και οι δύο στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, αν και φωτογραφήθηκαν να φτάνουν ξεχωριστά. Μετά την πρεμιέρα, πήγαν για ένα ρομαντικό δείπνο στο Soho House, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Τζολί και ο Ακάλα φέρεεται να είναι σε σχέση από τον Μάιο του 2024, όταν ο μουσικός παρευρέθηκε στο λογοτεχνικό φεστιβάλ Calabash στην Τζαμάικα μαζί με την Τζολί και τις κόρες της Ζαχάρα και Σιλό.

Ο ράπερ, πρόσφατα, συνόδευσε την σταρ σε ένα πάρτι στην αίθουσα τέχνης Atelier Jolie στη Νέα Υόρκη στις 28 Σεπτεμβρίου. Την ίδια εβδομάδα, ο Ακάλα πήγε επίσης μαζί της στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)