Celebrity

Χθες 20:30

Αντζελίνα Τζολί: Μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 - "Λατρεύω τους Έλληνες"

Αντζελίνα Τζολί: Μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 - "Λατρεύω τους Έλληνες"

-

Στην πρεμιέρα της ταινίας της "Maria" στο 68ο BFI London Film Festival που πραγματοποιήθηκε στο The Royal Festival Hall την Παρασκευή 18/10 παρευρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί.

Η ηθοποιός, η οποία ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τον Ισάακ Καριπίδη και αναφέρθηκε στην Ελλάδα, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας, λέγοντας πως λατρεύει τους Έλληνες.

«Περισσότερο στην Ελλάδα μου άρεσαν οι άνθρωποι. Ναι, λατρεύω τους Έλληνες. Πέρασε υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας στην Ελλάδα. Είχα πολύ μεγάλη υποστήριξη και υπέροχες συζητήσεις με τους ανθρώπους που γνώρισα. Πώς να παίξεις την Μαρία αν δεν συνδεθείς,  δεν μιλήσεις με Έλληνες.

Τεχνικά η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για εμένα το να ξεπεράσω την νευρικότητά μου και να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο. Το πιο δύσκολο πράγμα όταν παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου είναι η ανησυχία σου να μην απογοητεύσεις τους ανθρώπους που την αγαπήσαν και για τους οποίους σημαίνει πολλά. Δεν ήθελα να απογοητεύσω αυτούς αλλά και τον κόσμο της όπερας».

Έχω ξαναέρθει στην Ελλάδα. Έκανα γυρίσματα στην Σαντορίνη πριν από πολλά χρόνια», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί στον ΑΝΤ1.

Στον Ισαάκ Καριπίδη μίλησε επίσης η Αγγελίνα Παπαδοπούλου, η οποία παίζει στην ταινία “Maria” και υποδύεται τη νεαρή Μαρία Κάλλας.  

Αντζελίνα Τζολί

«Σίγουρα με δυσκόλεψε να μπω στο ρόλο και την ψυχοσύνθεση της Μαρίας Κάλλας. Ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, ακόμα και στην παιδική της ηλικία, τη νεαρή που κάνω εγώ, στα 17 της έτη. Όταν μπόρεσα και το κατάφερα αυτό ήταν πολύ όμορφο. Βίωσα όλα αυτή τη συγκίνηση και όλα τα πολύπλοκα συναισθήματα που ένιωθε εκείνη», δήλωσε η Αγγελίνα Παπαδοπούλου.

«Νομίζω ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, και ίσως ειδικά για τις γυναίκες, σκέφτομαι ότι το να φτάσεις σε ένα σημείο της ζωής σου όπου πραγματικά προσπαθείς να γνωρίσεις τη φωνή σου. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να τραγουδήσω. Δεν είχα εκφραστεί δυνατά και ανοικτά για ένα μεγάλο διάστημα. Οπότε για εμένα ήταν κάτι σαν θεραπεία. Κάτι που είναι σημαντικό και για πολλούς ανθρώπους, το να σιγουρευτούν ότι δεν έχουν χάσει τη φωνή τους σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Και να προσπαθήσουν να την βρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτό με βοήθησε και με βοήθησε με τη φωνή της να μάθω για την πειθαρχία», συμπλήρωσε η Αντζελίνα Τζολί.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)