Celebrity

Σήμερα 16:34

Αντζελίνα Τζολί: Έκλεψε τις εντυπώσεις στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας "Maria" στο Λονδίνο

Αντζελίνα Τζολί: Έκλεψε τις εντυπώσεις στη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας "Maria" στο Λονδίνο

-

Η Αντζελίνα Τζολί παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της "Maria" στο 68ο BFI London Film Festival που πραγματοποιήθηκε στο The Royal Festival Hall την Παρασκευή (18/10).

Η διάσημη ηθοποιός φορώντας ένα μαύρο κοστούμι μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στη λαμπερή πρεμιέρα. Η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται στην ταινία την μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα, την Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Pablo Larrain.

Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί

Διαβάστε επίσης! Aντζελίνα Τζολί: Θα τιμηθεί με το κορυφαίο βραβείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Το σενάριο της ταινίας είναι του Steven Knight.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο παρευρέθηκαν ακόμα οι ηθοποιοί Αγγελίνα Παπαδοπούλου και Alba Rohrwacher καθώς και ο σκηνοθέτης Pablo Larrain.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρεμιέρα της ταινίας το παρών έδωσε ο ράπερ, Akala, με τον οποίο η Αντζελίνα Τζολί φημολογείται πως έχει σχέση.

Akala

Ο φημολογούμενος σύντροφος της Αντζελίνα Τζολί, Akala

Αντζελίνα Τζολί

Αντζελίνα Τζολί

Η Ελληνίδα συμπρωταγωνίστρια της Αντζελίνα Τζολί, Αγγελίνα Παπαδοπούλου

Αντζελίνα Τζολί

Photo Credits: AP, Zuma Press, ΑΠΕ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)