Celebrity

Χθες 20:35

Λίαμ Πέιν: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του εξετάσεων - Τι αναζητούν οι αρχές;

Λίαμ Πέιν: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του εξετάσεων - Τι αναζητούν οι αρχές;

-

Την υφήλιο σόκαρε ο θάνατος του Λίαμ Πέιν σε ηλικία 31 ετών. Ο τραγουδιστής των One Direction έπεσε από τον τρίτο όροφο μπαλκονιού ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Διαβάστε επίσης! Λίαμ Πέιν: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση της αδερφής του - "Είναι ο καλύτερός μου φίλος"

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του στη δημοσιότητα βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών του εξετάσεων, τα οποία κάνουν λόγο για ίχνη κοκαΐνης, βενζοδιαζεπίνης, κρακ κοκαΐνης και «ροζ κοκαΐνης», η οποία αποτελεί έναν συνδυασμό μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης και MDMA στο αίμα του.

Ο αργεντίνικος ειδησεογραφικός ιστότοπος Infobae ανέφερε: «Η ιατροδικαστική μελέτη που διενεργήθηκε στο σώμα του Λίαμ προσδιόρισε την παρουσία κοκαΐνης. Η εξέταση που διενεργήθηκε από την Αστυνομία της πόλης στην ουσία που βρέθηκε στο τραπέζι του δωματίου του Λίαμ δεν επιβεβαίωσε ότι η λευκή σκόνη είναι κοκαΐνη. Πρέπει να ακολουθήσει μια δεύτερη δοκιμή για να προσδιοριστεί η φύση της ουσίας».

Από την άλλη πλευρά το ABC αναφέρει:  «Η μερική νεκροψία διαπίστωσε ότι ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών, είχε πολλαπλές ουσίες στον οργανισμό του όταν έπεσε νεκρός από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του δωματίου του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 16 Οκτωβρίου. Οι ουσίες αυτές περιλάμβαναν «ροζ κοκαΐνη» - ένα ψυχαγωγικό ναρκωτικό που συνήθως είναι μείγμα διαφόρων ναρκωτικών, όπως μεθαμφεταμίνη, κεταμίνη, MDMA και άλλα - καθώς και κοκαΐνη, βενζοδιαζεπίνη και κρακ. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε επίσης ένας αυτοσχέδιος σωλήνας από αλουμίνιο για την κατάποση ναρκωτικών ουσιών».

Η αστυνομία της Αργεντινής που ερευνά την υπόθεση έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρει τον άνθρωπο που προμήθευσε με ναρκωτικές ουσίες τον αδικοχαμένο, Λίαμ Πέιν.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)