Celebrity

Σήμερα 10:58

Λίαμ Πέιν: Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του για τον θάνατό του - "Είναι μια σπαρακτική στιγμή"

Λίαμ Πέιν: Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του για τον θάνατό του - "Είναι μια σπαρακτική στιγμή"

-

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο Λίαμ Πέιν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών ύστερα από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατό του και η Ντανιέλ Πίζερ, η πρώην σύντροφος του σταρ θέλησε να πει δυο λόγια για τον χαμό του μέσα από ένα Instagram story και post της.

Η Ντανιέλ είχε σχέση με το μέλος των One Direction από το 2010 έως το 2012. Μια δεκαετία μετά τον χωρισμό τους, το 2022, οι δυο τους αναζωπύρωσαν για λίγο τη σχέση τους και εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από το Nobu Hotel του Λονδίνου στο Shoreditch, ενώ τους είδαν επίσης, σε τοποθεσίες που συχνάζουν διασημότητες, όπως το Chiltern Firehouse και το Annabel's.

Παρά την επανασύνδεση, η ίδια προχώρησε στη ζωή της, βγαίνοντας με τον πρώην DJ του Capital FM και τον νικητή του Dancing On Ice 2021 Sonny Jay, με τον οποίο καλωσόρισαν την κόρη τους στον κόσμο τον Μάιο του 2024.

Η Ντανιέλ λοιπόν, έγραψε:

«Με τον καιρό θα μοιραστώ περισσότερα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν νιώθω αρκετά ψυχικά δυνατή για να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα αυτού που συνέβη. Όπως όλοι μας, έτσι και εγώ θρηνώ, και πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να το κάνω αυτό ιδιωτικά. Είναι μια σπαρακτική στιγμή, η οποία έχει ήδη γίνει πολύ πιο δύσκολη λόγω της λήψης αρνητικών και παραπληροφορημένων σχολίων καθώς και προσχεδιασμένης κρίσης από εκείνους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά ούτε εμένα, ούτε τον Liam ή οτιδήποτε σχετικά με τη σχέση μας τα τελευταία 14 χρόνια. Θα επιστρέψω σύντομα όταν θα είμαι έτοιμη, αλλά μέχρι τότε σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)