Celebrity

Χθες 20:04

Λίαμ Πέιν: Στενός φίλος αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες του πριν βρει τραγικό θάνατο

Λίαμ Πέιν: Στενός φίλος αποκαλύπτει τις τελευταίες ώρες του πριν βρει τραγικό θάνατο

-

Στενός φίλος του Λίαμ Πέιν ισχυρίστηκε ότι ο 31χρονος τραγουδιστής ήταν σε «καλή διάθεση» πριν πεθάνει, αλλά και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του. Πηγές κοντά στον Λίαμ Πέιν ανέφεραν ότι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε κληθεί ασθενοφόρο στο ξενοδοχείο του στο Μπουένος Άιρες, όπου ο σταρ αναφέρθηκε ότι συμπεριφερόταν παράξενα.

Ο φίλος του αποκάλυψε ότι ο Λίαμ Πέιν έφτασε στην Αργεντινή στις 30 Σεπτεμβρίου με την αγαπημένη του Kate Cassidy και τον φίλο του Roger Nores, καθώς η βίζα του στις ΗΠΑ έληγε και έπρεπε να φύγει από εκεί. Πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τον Niall Horan σε συναυλία και να πάρει μια νέα βίζα.

Η πηγή ανέφερε στην Daily Mail ότι όταν ο Λίαμ Πέιν πήγε στην πρεσβεία, του δόθηκε εντολή να κάνει μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις, αφού οι υπάλληλοι έψαξαν στο Google το όνομά του και είδαν πως είχε μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Η κοπέλα του, Kate Cassidy, επέστρεψε στην Αμερική για να φροντίσει τον σκύλο της, όταν ο Λίαμ μπήκε στο ξενοδοχείο CasaSur. Σύμφωνα με τον φίλο του, οι πιστωτικές κάρτες του Λίαμ Πέιν σταμάτησαν να λειτουργούν και έτσι έπρεπε να περάσει πολύ χρόνο στο δωμάτιό του.

Στις 10 το πρωί της ημέρας του θανάτου του, ο φίλος του Λίαμ του πήρε τα αγαπημένα του μπισκότα και ήπιε έναν καφέ μαζί του. Όπως είπε στην Daily Mail ήταν «ευτυχισμένος και με καλή διάθεση», αν και απογοητευμένος με την κατάστασή του. 

Όταν ο φίλος του Λίαμ Πέιν έφτασε στο ξενοδοχείο για να του φέρει τα αγαπημένα του μπισκότα, από έναν τοπικό αρτοποιείο, φαινόταν «μεθυσμένος» αλλά ήταν σε «καλή κατάσταση» και « έκανε σχέδια για το μέλλον» με την κοπέλα του και τον σκύλο τους.

Συμπλήρωσε επίσης ότι οι αναφορές του Λίαμ Πέιν για τη βίζα του «επέστρεψαν εντελώς καθαρές την Τρίτη και είχε ραντεβού στην πρεσβεία για να σφραγίσει το διαβατήριό του την Πέμπτη και μετά θα έφευγε αμέσως από την Αργεντινή».

Ο τραγουδιστής λέγεται ότι παρήγγειλε ουίσκι και σαμπάνια από το μπαρ του ξενοδοχείου, πριν επιστρέψει στο δωμάτιό του.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου τηλεφώνησε στον φίλο του, Ρότζερ, αναφέροντας ότι προκαλούσε αναστάτωση. Ο ίδιος επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να πάρει τον Λίαμ στο δωμάτιό του, ζητώντας συγγνώμη από τους επισκέπτες για λογαριασμό του τραγουδιστή.

Ένας άλλος επισκέπτης του ξενοδοχείου θυμάται ότι ο Λίαμ επέστρεψε στο λόμπι πολλές φορές. Ο Brett Watson, από το Σικάγο, είπε στο ITV: «Υπήρξε ένα περιστατικό όπου ήταν πολύ απογοητευμένος και έσπασε το φορητό υπολογιστή του στο λόμπι. Την τελευταία φορά που επέστρεψε, λιποθύμησε στο λόμπι του ξενοδοχείου, φαινόταν σαν να είχε σπασμούς και έπρεπε να μεταφερθεί πίσω στο δωμάτιό του».

Από την άλλη πλευρά ο φίλος του απάντησε: «Αν ο Λίαμ είχε σπασμούς, γιατί το ξενοδοχείο δεν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο;».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)