Celebrity

18 Οκτωβρίου 2024 12:13

Ματίνα Παγώνη: Ο λόγος που η Μαρινέλλα δεν δέχεται επισκέψεις

Ματίνα Παγώνη: Ο λόγος που η Μαρινέλλα δεν δέχεται επισκέψεις

-

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε την Παρασκευή ζωντανά στο "Πρωινό" και μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Θυμίζουμε πως η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, ενώ για δεύτερο 24ωρο βρίσκεται σε απλή κλίνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε ότι μετά από 21 ημέρες στη ΜΕΘ, δεν χρειάζεται να επισκέπτεται τη Μαρινέλλα πολύς κόσμος.

"Εκτός από τη Μαρινέλλα, σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονται σε μία τέτοια κατάσταση, είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να μπαίνει μέσα πολύς κόσμος. Είναι ευσυγκίνητοι αυτοί οι ασθενείς πάρα πολύ.

Και επιπλέον αυτόν τον καιρό, αυτήν την εποχή, έχουν ξεκινήσει ιώσεις, λοιμώξεις, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Είναι κρίμα ένας άνθρωπος μετά από 21 ημέρες, που έδωσε τη μεγάλη μάχη, νίκησε, βγήκε στο δωμάτιο, να κολλήσει ένα μικρόβιο. Είναι δύσκολο για όλους τους ασθενείς αυτό.

Οι συγγενείς θα πρέπει να κατανοούν όταν εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να μπαίνει κόσμος στο δωμάτιο, να καταλαβαίνουν τους λόγους" ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)