Celebrity

Σήμερα 11:14

Ματίνα Παγώνη: "Η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου"

Ματίνα Παγώνη: "Η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου"

-

Έναν περίπου μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σε συναυλία της στην σκηνή του Ηρωδείου, η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε την Τρίτη (22/10) στην εκπομπή "Buongiorno" και αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας, αποκάλυψε πως τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο.

"Η κατάσταση είναι σταθερή όπως έχουμε πει. Πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία – δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει. Αποφασίζει η οικογένεια αν θα γίνει σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα. Η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες. Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε: εγώ θέλω να ζήσω. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που παραδίδουν τα όπλα" είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Όταν στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη ρωτήθηκε αν η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, απάντησε: "Φυσικά τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο η Μαρινέλλα. Δεν έχει πρόβλημα με τη φωνή της. Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερα είναι. Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια, λόγω των λοιμώξεων και των ιώσεων που κυκλοφορούν".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)