Celebrity

Σήμερα 11:45

Super Κική: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Fipster

Super Κική: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Fipster

-

Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο βίντεο της Super Κικής στο YouTube, στο οποίο συμμετέχει ο Fipster.

Θυμίζουμε πως η γνωστή youtuber σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα και στη Μαρινέλλα λέγοντας πως ο “Αλβανός την έφαγε”.

Μετά τα σχόλια και τις αντιδράσεις, ο Fipster σε επικοινωνία με την εκπομπή Breakfast@Star θέλησε να τοποθετηθεί, ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

"Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα, εκείνη την ώρα, ότι κάνοντας αυτό το χιουμοριστικό βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, θεώρησα έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου… Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ειρωνευότανε την όλη κατάσταση υπερασπίζοντας τον Χρήστο Μάστορα.

Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά (σ.σ. σύντροφος Χρ. Μάστορα) είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα, ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια" είπε, μεταξύ άλλων, ο Fipster.

Ακούγοντας τις δηλώσεις αυτές, η Super Κική ανέβασε σχετικό στιγμιότυπο στα instastories και σχολίασε με νόημα: "Εδώ δείτε, ένιωσε άβολα ο Fipster παιδιά".

Φιπστερ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)