Celebrity

Σήμερα 10:04

Fipster: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το βίντεο με τη Super Κική που προκάλεσε αντιδράσεις! "Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί η Γαρυφαλλιά..."

Fipster: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το βίντεο με τη Super Κική που προκάλεσε αντιδράσεις! "Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί η Γαρυφαλλιά..."

-

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλια της Super Κική στο youtube για τον Χρήστο Μάστορα και τη Μαρινέλλα ο Fipster ο οποίος βρισκόταν μαζί της μίλησε στην εκπομπή, «Breakfast@Star» και ζήτησε δημόσια συγγνώμη διαχωρίζοντας τη θέση του.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα, εκείνη την ώρα, ότι κάνοντας αυτό το χιουμοριστικό βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, θεώρησα έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου…Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ειρωνευότανε την όλη κατάσταση υπερασπίζοντας τον Χρήστο Μάστορα», ανέφερε αρχικά ο Fipster.

Δείτε επίσης - Super Κική για Χρήστο Μάστορα: "Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μάγια"

«Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά (σ.σ. σύντροφος Χρ. Μάστορα) είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα, ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια», πρόσθεσε ο Fipster.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)