Celebrity

Χθες 17:00

Super Κική: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση για τον Χρήστο Μάστορα - "Έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω"

Super Κική: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση για τον Χρήστο Μάστορα - "Έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω"

-

Ένα βίντεο ανέβασε στο Instagram η Σούπερ Κική και θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με τη δήλωση που έκανε για τον Χρήστο Μάστορα και προκάλεσε αντιδράσεις και συζητήθηκε έντονα στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Διαβάστε επίσης! Super Κική για Χρήστο Μάστορα: "Την έφαγε τη Μαρινέλλα ο Αλβανός, ξέρουν αυτοί από μάγια"

Η influencer στο βίντεο που κοινοποίησε ανέφερε πως τα σχόλια αυτά έγιναν με ειρωνεία προκειμένου να τον υποστηρίξει.

«Όλος αυτός ο σχολιασμός μου για τον Χρήστο Μάστορα έγινε καθαρά για να τον υποστηρίξω. Γιατί τον έχουν καταρρακώσει, ασχέτως ότι τον υποστηρίζω με ειρωνεία, γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο ότι έλεγαν ότι αυτός φταίει για την Μαρινέλλα, τον είχαν “σκοτώσει” τον άνθρωπο και το αν είναι Αλβανός που δεν αφορά άνθρωπο αυτό. Και απάντησα ακριβώς με αυτές τις ειρωνείες πάνω σε αυτό για να τον υποστηρίξω και μόνο.

Γιατί είναι γελοίοι και γράφουν τα χειρότερα για όποιον να ‘ναι και απάντησα έτσι ακριβώς. Αυτό ο κόσμος το κατάλαβε, πώς γίνεται να μην το κατάλαβαν πέντε δημοσιογράφοι; Πώς γίνεται πείτε μου. Γιατί το παίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι και πάτε να πατήσετε επί πτωμάτων για ένα κομμάτι ψωμί» είπε η Σούπερ Κική.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)