Celebrity

13 Οκτωβρίου 2024 23:03

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση για την Ελένη Μενεγάκη και τη συνάντησή της με τη Ματούλα Ζαμάνη

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση για την Ελένη Μενεγάκη και τη συνάντησή της με τη Ματούλα Ζαμάνη

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 13 Οκτωβρίου, η Δανάη Μπάρκα και μίλησε για όλους και για όλα στον Κώστα Τσουρό.

Στην έναρξη της συνέντευξης, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τη συνάντηση που είχε με τη Ματούλα Ζαμάνη στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να πει κάτι για τη Ματούλα Ζαμάνη.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στην αλλαγή ώρας της εκπομπής της "Πάμε Δανάη" και στην προκάτοχό της στην εν λόγω ζώνη, Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Το επικό σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής της - "Έπεσε" το πλατό από τα γέλια

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

«Πέρασα πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη. Πήγα στη Ματούλα Ζαμάνη και την Άννα Βίσση. Ήμουν εκεί στην παρέα στην ευρύτερη όταν μίλησε η Άννα Βίσση στη Ματούλα Ζαμάνη από τη σκηνή. Δεν ξέρω αν της φάνηκε παράξενο, πρέπει να ρωτήσεις τη Ματούλα Ζαμάνη. Δεν το σχολιάσαμε. Στην παρέα μου, μου αρέσει να περνάμε καλά και όχι το τι θα πουν οι άλλοι. Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για άλλους ανθρώπους αν δεν τους έχω ρωτήσει.Δεν μου αρέσουν οι τίτλοι που δημιουργούνται. Αισθάνομαι αμήχανα με τους τίτλους που γράφονται για εμένα», είπε η Δανάη Μπάρκα για τη Ματούλα Ζαμάνη και πρόσθεσε: «Έχω αισθανθεί αμήχανα με τίτλο που έχω διαβάσει και έχω πνιγεί από το δίκιο μου, αλλά ευτυχώς κρατάω την ψυχραιμία μου. Αν η δημοσιότητα έρχεται με το στανιό χάνει την ουσία της. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πω πράγματα αλλά τον τελευταίο χρόνο προσπαθώ να πάρω μία απόσταση».

«Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Η χαρά και η ξεγνοιασιά. Είμαι λίγο ανταγωνιστική με τα παιχνίδια. Παλιά όταν έπαιζα παιχνίδια μας άκουγε η γειτονιά. Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι πιο ήρεμη. Δεν σκέφτηκα "ωχ τώρα πάω μεσημέρι". Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν να ταυτιστώ με αυτό το πρόγραμμα εάν το έβλεπα από το σπίτι μου. Η πρώτη αντίδραση όταν το έμαθα ήταν να πάρω τον Άρη και να του πω πως θα βγαίνω πιο πολύ τώρα, και το γελάσαμε στην αρχή. Είπαμε πάμε να δούμε τι είναι αυτό. Είχαμε αγωνίες γιατί αυτό δεν το είχα ξανακάνει. Όπως και το πρωινό δεν το είχα ξανακάνει αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια. Οπότε τώρα, που είναι και η αρχή μας, είμαστε ακόμα που προσπαθούμε να δούμε τι πάει, πως πάει, τι θέλουν να βλέπουν οι άνθρωποι και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σε σχέση με αυτά που θέλουν να δούνε», πρόσθεσε για την εκπομπή της.

«Δεν μου δημιουργεί βάρος που πήγα στη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη. Είναι δυνατόν να συγκριθώ εγώ ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος; Είναι η ζώνη που η Ελένη καθιέρωσε, δεν αμφισβητείται αυτό ούτε πρόκειται να αμφισβητηθεί. Αυτό όμως ίσως είναι και μια ακόμη πρόκληση για να δούμε τι όντως μπορούμε να κρατήσουμε από όλο αυτό που η Ελένη καθιέρωσε και σε αυτή τη ζώνη. Δηλαδή η χαρά, όλα αυτά που τόσα χρόνια βλέπαμε και έδειχνε ο κόσμος ότι έχει ανάγκη να περνάει ωραία από το σπίτι. Ίσως είναι μια πρόκληση να δούμε αν μπορούμε να το διατηρήσουμε και να το ταξιδέψουμε κι άλλο», είπε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)