Celebrity

Σήμερα 13:13

Δανάη Μπάρκα: Η αντίδραση στα αρνητικά σχόλια και η μονολεκτική απάντηση για την προσωπική της ζωή

Δανάη Μπάρκα: Η αντίδραση στα αρνητικά σχόλια και η μονολεκτική απάντηση για την προσωπική της ζωή

-

Η κάμερα του "Πρωινού" και η Ελένη Παπαδόγια βρέθηκαν στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Ηρώδειο για το μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη και εμβληματικό δημιουργό, Μίκη Θεοδωράκη.

Εκεί βρέθηκε και η Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε στη δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

"Ακολουθώ τη Νατάσσα Μποφίλιου, θαυμάζω τον τρόπο που τραγουδάει και τον τρόπο της γενικότερα στα πράγματα. Η Νατάσσα δεν προσπαθεί να γίνει κάτι άλλο και αυτό είναι σημαντικό, να ακολουθούμε και να το παρακολουθούμε. Προσπαθώ κι εγώ να μη γίνομαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι, δεν είναι πάντα εύκολο" είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Σε ερώτηση για τη μεσημεριανή ζώνη, η παρουσιάστρια είπε: "Είναι ωραία στη μεσημεριανή ζώνη, δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Από το πρωί είμαστε εκεί, δουλεύουμε, κάνουμε τις ίδιες τρέλες. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Δεν είχα καθόλου δεύτερες σκέψεις για τη μεσημεριανή ζώνη. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος μάς ανταμείβει και εμπράκτως με τα νούμερα τηλεθέασης".

Σε σχέση με τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται, η Δανάη Μπάρκα είπε: "Δεν αντιδρώ στα αρνητικά σχόλια, σπάνια θα απαντήσω, ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πάντα θα υπάρχουν τα hate comments, εγώ αντιδρώ ρομαντικά και ευελπιστώ ότι το καλό κερδίζει στο τέλος. Πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεται το body shaming".

Τέλος όταν η ρεπόρτερ την ρώτησε: "Στα επαγγελματικά, σκίζετε! Στα προσωπικά;", η Δανάη Μπάρκα απάντησε: "Σκίζουμε".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)