Celebrity

Σήμερα 13:02

Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν με αφορούν τα αρνητικά σχόλια, μακάρι να κρατήσει η σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα και να πάει καλά"

Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν με αφορούν τα αρνητικά σχόλια, μακάρι να κρατήσει η σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα και να πάει καλά"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno, ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 11/10 η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα. Αρχικά η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είπαν στην Αθηνά Οικονομάκου ότι είναι ιδιαίτερα χαμογελαστή με εκείνη του απαντάει πως είναι "φύσει αισιόδοξος άνθρωπος".

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδα της είπε ότι θα την ρωτήσει πιο προσωπικά πράγματα, με εκείνη βέβαια να απαντάει σε ό,τι θέλει και αμέσως μετά την ρώτησε αν αυτή η εξωστρέφεια ως προς την σχέση της, έχει να κάνει με τις πράξεις του Μπρούνο Τσερέλα.

"Βοηθάνε πολύ οι πράξεις της άλλης πλευράς στο να αποδεχθείς το συναίσθημα σου αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικής δουλειάς και εξέλιξης. Η σιγουριά και η ασφάλεια της σταθερότητας που νιώθω με τον Μπρούνο και το ότι είναι ένα συνεχές συναίσθημα που δεν έχει περάσει μέρα ή λεπτό που να αναρωτηθώ αν συμβαίνει κάτι είναι ίσως αυτό που με έχει βοηθήσει και υπάρχει μια εξωστρέφεια. Νομίζω ότι είναι θέμα δικό μου στο ότι είχα φτάσει σ’ ένα σημείο που ήθελα να ζήσω όπως νιώθω εγώ χωρίς να νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ ή να κρυφτώ ή να μαζευτώ", ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου και συνέχισε λέγοντας:

"Νιώθω μία ασφάλεια παραπάνω και νιώθω και εγώ ασφαλής με τον εαυτό μου και με αυτά που νιώθω εγώ και συμβαίνει στη ζωή μου, οπότε πιο εύκολα μπορώ να πω ότι μπορώ να γίνω πιο εξωστρεφής χωρίς να με καθορίζει τι θα πει και τι θα σκεφτεί ο κόσμος".

Στη συνέχεια Φαίη Σκορδά της σχολίασε ότι ο Μπρούνο ήταν πιο εξωστρεφής και την γνώρισε στους φίλους του, αλλά και στην μητέρα του με την Αθηνά Οικονομάκου να λέει ότι προφανώς οι κινήσεις του να σε γνωρίσει ο σύντροφός σου στους δικούς του ανθρώπους έχει κάποια σημασία.

"Όχι βέβαια ότι αυτό καθορίζει την σχέση", όπως εξήγησε. "Γενικότερα αυτός ο άνθρωπος δείχνει ότι η διάθεση του σημαίνει κάτι διαφορετικό για εμένα, σε σχέση με το τι συμβαίνει με τις σχέσεις του σήμερα, μακάρι αυτό να κρατήσει και να πάνε όλα καλά", κατέληξε, ενώ για τα αρνητικά σχόλια, ανέφερε:

"Θα δω τα σχόλια για εμένα, αλλά δε με αφορούν γιατί πως μπορώ να λάβω υπόψη μου την γνώμη ενός ανθρώπου που δεν έχει δει καν από κοντά";

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)