Celebrity

Σήμερα 13:59

Αθηνά Οικονομάκου: Η ατάκα για τον Φίλιππο Μιχόπουλο - "Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και τον βρίσκω στην πορεία"

Αθηνά Οικονομάκου: Η ατάκα για τον Φίλιππο Μιχόπουλο - "Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και τον βρίσκω στην πορεία"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου το πρωί της Παρασκευής 11/10, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής και αφού είχε αναφερθεί στην σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, η Φαίη Σκορδά την ρώτησε:

"Αν γυρνούσες πίσω, θα άλλαζες κάτι; Αντιδράσεις δικές σου...Θα έπαιρνες αποφάσεις πιο νωρίς"... "Τίποτα! Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Είμαι περήφανη και για τον Φίλιππο (Μιχόπουλο) και για τα παιδιά μου. Υπάρχει πάντα κάποιος λόγος και τον βρίσκω στην πορεία συνήθως..." της είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ήταν ζευγάρι για 10 χρόνια.Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν με έναν λαμπερό γάμο στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2018. Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος στο Γύθειο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Μάξιμο. Δύο χρόνια αργότερα έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Σιέννα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)