Αθλητικά

Σήμερα 14:31 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:34

Μπάλντοκ: Η αφιέρωση της νίκης και τα σπαρακτικά μηνύματα των συμπαικτών του (εικόνες)

Τα σπαρακτικά μηνύματα των συμπαικτών του αλλά και η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μπάλντοκ: Η αφιέρωση της νίκης και τα σπαρακτικά μηνύματα των συμπαικτών του (εικόνες)
-

Ραγίζουν καρδίες τα μηνύματα και οι δηλώσεις για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκίνησε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις για τον Μπάλντοκ μετά τον αγώνα της Ελλάδας με την Αγγλία με το σκορ 2-1.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε μεταξύ άλλων και μιλώντας φυσικά για τον Μπάλντοκ πώς «ήταν μία δυσάρεστη είδηση. Ήταν δύσκολη η ατμόσφαιρα. Όσο αυτά τα παιδιά αγωνίζονται στην Εθνική ο Μπάλντοκ θα είναι μαζί μας και στη σκέψη μας.

Όσα έγιναν λειτούργησαν σαν ένα έξτρα κίνητρο και για να μείνει η μνήμη αυτού του παιδιού φωτεινή μέσα από μία τέτοια εμφάνιση. Είναι δύσκολο. Θα το καταλαβαίνατε εάν μπαίνατε στα αποδυτήρια. Ήταν οι ώρες που όλοι σκέφτονταν αυτό που έγινε χθες. Ήταν μία μαύρη μέρα με λίγο φως από αυτήν την εμφάνιση. Το αγωνιστικό είναι αγωνιστικό. Δεν αλλάζει.

Εμείς ανταποκριθήκαμε στον μέγιστο βαθμό. Υποφέραμε αλλά κάναμε και την Αγγλία να υποφέρει. Στο τέλος νικήσαμε δίκαια. Αυτό το γκρουπ είναι ένα πολύ δεμένο γκρουπ».

Οι διεθνείς μας παίκτες, αφιέρωσαν τη νίκη αυτή στον Τζορτζ Μπάλντοκ και μάλιστα, εκτός από τις εντός γηπέδου συγκινητικές κινήσεις, που έδειχναν τη θλίψη τους για την απώλεια του συμπαίκτη τους, πολλοί από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, έκαναν αναρτήσεις και στα social media.

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο έπος της Εθνικής μας στο Γουέμπλεϊ, Βαγγέλης Παυλίδης, δεν είχε λόγια λόγω της τραγικής είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, τονίζοντας πως άπαντες έκαναν κατάθεση ψυχής για αυτόν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και έκανε μια ανάρτηση στο instagram με μία φωτογραφία που συνόδευε η λεζάντα “Για τον Γιώργο”.

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο αρχηγός της Εθνικής μας, ο Τάσος Μπακασέτας...

Ο λογαριασμός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο instagram, έκανε αναρτήσεις για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ θυμίζοντας ότι οι παίκτες “παίζουν για εκείνον” και ότι η νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνον.

Μάνταλος: «Μόλις τελείωσε ο αγώνας περίμενα να δω τον Τζορτζ να πανηγυρίζει μαζί μας»

Στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ στάθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως όταν τελείωσε ο αγώνας στο Λονδίνο και η Εθνική επικράτησε με 2-1, περίμενε να τον δει να πανηγυρίζει μαζί με τους άλλους διεθνείς.

«Το αποτέλεσμα αν και μεγάλη νίκη πάει σε δεύτερη μοίρα. Όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα πήγε στον Τζορτζ που δεν ήταν σήμερα μαζί μας. Κοιτούσα και περίμενα να τον δω να πανηγυρίζει μαζί μας, δε θα είναι τίποτα το ίδιο, το λέω με όλη μου την ψυχή για πάρα πολύ καιρό, οι σκέψη μου είναι με την οικογένειά του και ελπίζω να καταφέρουν να πάνε μπροστά μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Στην είδηση και μόνο μέχρι που φτάσαμε να παίξουμε δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι θα βγούμε να αγωνιστούμε. Έπρεπε να παίξουμε, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να τιμήσουμε αυτόν και το εθνόσημο, μας έδινε δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Τζορτζ Μπάλντοκ - Παναθηναϊκός - ποδοσφαιριστής

Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του

Με ένα μήνυμα, που ραγίζει καρδιές, η αρραβωνιαστικιά του Τζορτζ Μπάλντοκ αποχαιρετά στα social media τον αγαπημένο της, χαρακτηρίζοντάς τον «αδελφή ψυχή» και «τέλειο μπαμπά».

H σύντροφος του ποδοσφαιριστή, που είχε ελληνικές ρίζες, έσπασε τη σιωπή της με μια ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη στον Μπάλντοκ λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της αιτίας του θανάτου του.

Η ίδια έγραψε: “Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας.

Με ολοκλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου.

Είσαι εδώ μαζί μου με το χαμόγελο, το γέλιο και τον τρόπο που σου μοιάζει ο Μπρόντι.

Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω έναν τρόπο για τον Μπρόντι. Το υπόσχομαι.

Σ’ αγαπώ για πάντα και πάντα G.”

Η οικογένειά του αποκάλυψε επίσης ότι ο αστέρας του ποδοσφαίρου, που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό, επρόκειτο να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την Πέμπτη για να γιορτάσει τα γενέθλια του παιδιού του.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)

Δολοφονία στην Κυψέλη - Κούγιας: οι δράστες ήθελαν ο βιασμός τους να πάει στην Δικαιοσύνη, αλλά... (βίντεο)

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνω νέο κόμμα (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)