Κοινωνία

Σήμερα 15:25

Δολοφονία στην Κυψέλη: Ώρα απολογίας για τα δύο αδέλφια

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για να παραθέσουν την δική τους εκδοχή για την φονική επίθεση στον εξάδελφο τους κλήθηκαν ο 17χρονος και ο 19χρονος.

Δολοφονία στην Κυψέλη: Ώρα απολογίας για τα δύο αδέλφια
-

Απαντήσεις για τον θανάσιμο τραυματισμό με μαχαίρι του 28χρονου στην Κυψέλη, θα δώσουν στην Ανακρίτρια Ανηλίκων τα δύο αδέλφια που φέρονται να ομολόγησαν το έγκλημα.

Ο 17χρονος και ο 19χρονος αδελφός του οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων από τις 10 το πρωί προκειμένου να απολογηθούν για τα θανάσιμα χτυπήματα που δέχθηκε ο 28χρονος συγγενής τους, το βράδυ της Δευτέρας, σε δρόμο κοντά στην πλατεία Φωκίωνος Νέγρη, όπου συναντήθηκαν δράστες και θύμα.

Οι δύο αδελφοί ξεκίνησαν τις απολογίες τους στη δικαστική λειτουργό μετά τη μία το μεσημέρι, αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία.

Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως αιτία του εγκλήματος ήταν η σεξουαλική κακοποίηση που είχαν υποστεί σε μικρότερη ηλικία, από το θύμα που ήταν ξάδελφός τους. Η υπεράσπιση των δύο νεαρών, που εκπροσωπούνται από τον κ. Αλέξη Κούγια, αναφέρει πως τα αδέλφια πήγαν σε ραντεβού που τους ζήτησε το θύμα. Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, το γεγονός ότι δεν επεδίωξαν να τον συναντήσουν αλλά ανταποκρίθηκαν στις συνεχείς πιέσεις του θύματος για συνάντηση, αποδεικνύει ότι δεν είχαν κανέναν δόλο.

Πριν από την έναρξη της απολογητικής διαδικασίας, η Ανακρίτρια έλαβε καταθέσεις από τους γονείς των δύο αδελφών και άλλων προσώπων από το περιβάλλον της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικαστική λειτουργό κατέθεσε φίλη του ενός από τους κατηγορούμενους, η οποία φέρεται να ισχυρίζεται πως σε ανύποπτο χρόνο το αγόρι της είχε εκμυστηρευτεί ότι ως παιδί είχε υποστεί κακοποίηση από τον 28χρονο.

Ειδήσεις σήμερα:

“Μπάλντοκ για σένα”: Η επική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (βίντεο)

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνω νέο κόμμα (βίντεο)

Δημήτρης Καλογερόπουλος: Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)