Πολιτική

Χθες 10:09 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 13:49

ΣΥΡΙΖΑ - Καραμέρος: Χρειάζεται νέα ηγεσία που να εμπνεύσει σοβαρότητα και αξιοπιστία

Τι ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και τον Γιώργο Παπαδάκη ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του κόμματος. Τι σχολίασε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ - Καραμέρος: Χρειάζεται νέα ηγεσία που να εμπνεύσει σοβαρότητα και αξιοπιστία
-

Την ανάγκη, η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να εκπέμψει μήνυμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας, υποστήριξε την Δευτέρα μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Καραμέρος.

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε ότι δεν είναι ουδέτερος σχετικά με την εσωτερική κρίση στο κόμμα, αλλά και ότι δε μπορεί να εντάσσεται σε στρατόπεδα υποστήριξης ή εναντίωσης στο ένα ή το άλλο πρόσωπο.

Μιλώντας για τον κ. Κασσελάκη σχολίασε: «Κατά τη γνώμη μου λόγω κάποιων συμβουλών οδηγήθηκε σε πάρα πολλά λάθη, εγκλωβίστηκε σε αυτά και βλέπω να τα συνεχίζει», ενώ όσον αφορά την εικόνα του κόμματος τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσοι και άλλα μέλη και στελέχη που συστρατεύτηκαν το 2019, αισθάνονται άβολα με όσα συμβαίνουν.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ – Ανδρουλάκης: Ο “χάρτης” των αλλαγών και τα ονόματα

Formula 1 - GP ΗΠΑ: Νικητής ο Λεκλέρ

Λίβανος: Ισραηλινός βομβαρδισμός κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)