Celebrity

Σήμερα 13:29

Βασίλης Καρράς: "Λύγισε" η σύζυγός του στη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του - Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα (Video)

Βασίλης Καρράς: "Λύγισε" η σύζυγός του στη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του - Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα (Video)

-

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά» από τον συγγραφέα Θάνο Κανούση, στη Θεσσαλονίκη, με τον Θάνο Βάγιο να δίνει όλο το ρεπορτάζ στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ, ο συγγραφέας διάβασε τα τελευταία λόγια του αείμνηστου τραγουδιστή, τα οποία απευθύνονταν στη σύζυγό του, Χριστίνα.

«Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ», γράφει ο Βασίλης Καρράς για την αγαπημένη του σύζυγο.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής εξασφάλισε τα πλάνα από τη συγκεκριμένη στιγμή, στα οποία φαίνεται η στιγμή που η Χριστίνα Καρρά δεν αντέχει πλέον να συγκρατεί τα δάκρυά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν στο τέλος της βραδιάς, προβλήθηκαν αποσπάσματα από συναυλίες του δημοφιλή καλλιτέχνη, ίδια αποχώρησε από την αίθουσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)