Πολιτική

Σήμερα 17:08

ΣΥΡΙΖΑ – “87”: Ο Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του κόμματος

Τι διαρρέουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία δεν διαψεύδει ο Στέφανος Κασσελάκης και αναφέρουν ότι έχει μιλήσει ενώπιον ατόμων για σχέδιο εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ – “87”: Ο Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του κόμματος
-

Σε μάχη μέχρις εσχάτων εξελίσσεται η εσωκομματική διένεξη στον ΣΥΡΙΖΑ με καθημερινά αλλεπάλληλα επεισόδια. Λάδι στη φωτιά έριξαν δύο δημοσιεύματα των εφημερίδων ΝΕΑ και Real News σύμφωνα με τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μιλήσει ενώπιον ατόμων για σχέδιο εξαΰλωσης του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνέχεια ίδρυση νέου κόμματος ενώ την ίδια ώρα ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει ήδη νοικιάσει γραφεία 1.500 τ.μ. για να στεγάσει τον νέο πολιτικό φορέα.

Για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ και κατήφορο που θα οδηγήσει στην δημόσια στήριξη της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να κατηγορούν στελέχη του κόμματος τον Στέφανο Κασσελάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ''Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιεύματων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαΰλωσει το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2 επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη. Επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας. Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει «άλλωστε»…''

Κασσελάκης - Καστοριά

Κασσελάκης: Θα πάμε μέχρι τέλους 

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, προσθέτοντας ότι «θα πάμε μέχρι τέλους, μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και στην πράξη το κόμμα των μελών».

Ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συνέχισε αναφέροντας πως «υποτίθεται ότι πριν από δύο Σαββατοκύριακα θα είχαμε ολοκληρώσει το καταστατικό μας συνέδριο, το οποίο θα έφερνε μεγάλες αλλαγές» και πως «η μεγαλύτερη από αυτές τις αλλαγές ήταν να σταματήσει αυτός ο παραγοντισμός και ο φραξιονισμός μέσα στο κόμμα μας». «Δίνοντας σε εσάς τα εργαλεία για να επιλέγετε τα ψηφοδέλτιά σας, αντί να επιλέγει μια πολιτική γραμματεία με ισορροπίες ποιον υποψήφιο θα προωθήσει βάσει επιρροής στην τοπική κοινωνία, θα μπορείτε να επιλέγετε εσείς τους υποψήφιους σας, τόσο ψηφιακά όσο και με κάλπη», πρόσθεσε. Ανέφερε ότι «οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αρένα της πολιτικής, να βάλει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και να έχει μια ευκαιρία, χωρίς να περνά από το κονέ του γραφείου του προέδρου, όπως γινόταν μέχρι πρότινος».

«Μπορεί να βλέπετε τον ΣΥΡΙΖΑ πληγωμένο με μονοψήφια ποσοστά και να λέτε ότι αυτό αποκλείεται να ανακάμψει ποτέ. Σας εγγυώμαι ότι η πιο ανοιχτή πολιτική στην χώρα θα δει την ανταπόκριση από την κοινωνία», είπε. Πρόσθεσε ότι «αν φανεί ότι υπάρχει σ' αυτό τον τόπο κάποιος που αφουγκράζεται τους πολίτες, τους δίνει μια πλατφόρμα για την παραγωγή πολιτικών λύσεων και τους κάνει να αισθάνονται ότι η φωνή τους ακούγεται, τότε θα δείτε ότι η κοινωνία θα το επιβραβεύσει, ειδικά όταν διαπιστώσει ότι αυτή η πολιτική λύση είναι προοδευτική και ρεαλιστική».

Ανάμεσα στους παρόντες ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Έφη Μιχελάκη, μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Λέσβος - Βιασμός 14χρονης: Δύο ακόμη άνδρες κατήγγειλε το θύμα

Τέμπη: Δέντρο έπεσε στον δρόμο (εικόνες)

ΥΠΕΞ Τουρκίας και Ιράν: Το Ισραήλ αναγκάζει την Τεχεράνη σε βήματα αυτοάμυνας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)