Πολιτική

Σήμερα 08:07 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 13:37

Γραφεία Κασσελάκη: “Δεν υπάρχει σκοπός χρήσης μετά τις εκλογές”

Η εκπρόσωπος Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα γραφεία που νοίκιασε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προτίθεται να τη διεκδικήσει πάλι.

Γραφεία Κασσελάκη: “Δεν υπάρχει σκοπός χρήσης μετά τις εκλογές”
-

 

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη για τα γραφεία που νοίκιασε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος στον Ταύρο, για να οργανώσει την προεκλογική του εκστρατεία για την εκ νέου διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ευγενία Κουντούρη διαβεβαίωσε ότι, τα γραφεία 1500τμ νοικιάστηκαν αποκλειστικά για την προεκλογική περίοδο και δεν θα χρησιμοποιηθούν αργότερα, καθώς η σύμβαση λήγει στις 2 Δεκεμβρίου. «6 Δεκέμβρη το έχουν δώσει αλλού, δεν υπάρχει σκοπός χρήσης μετά τις εκλογές», είπε σχετικά και εξήγησε ότι:

«Με την ιστοσελίδα odikosmassyriza.gr έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές πάνω από 4.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, οπότε θα χρειαστούμε χώρο για τους ανθρώπους που θα δουλέψουν όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στέφανος Κασσελάκης - γραφεία - Ταύρος

Στα σχόλια ότι ο Κασσελάκης εργάζεται παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι για αυτόν, η εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του δήλωσε ότι, «ο Στέφανος Κασσελάκης για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει, δεν νομίζω ότι ο κάθε υποψήφιος κάνει παράλληλη διαδικασία, ο Στέφανος Κασσελάκης για τον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει».

Επανέλαβε ότι, η σύμβαση πήγε μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου γιατί την 1η του μήνα είναι ο δεύτερος γύρος, αναφέροντας πως, «αν χρειαστεί, γιατί ευελπιστούμε πως θα βγει από την πρώτη και δεν θα χρειαστεί δεύτερη».

Τέλος, σχετικά με το μπλόκο της Κεντρικής Επιτροπής στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη είπε ότι, «το συνέδριο είναι αρμόδιο να αποφασίσει για τις υποψηφιότητες, η Κεντρική Επιτροπή απλώς γνωμοδοτεί».


Ειδήσεις σήμερα:

Απεργία ΠΝΟ: “Δεμένα” τα πλοία στα λιμάνια

Εορτολόγιο - 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ουκρανία: Πολύνεκροι ρωσικοί βομβαρδισμοί στην Ζαπορίζια


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)