Celebrity

Σήμερα 14:41

Πικέ: Κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν ήταν ειλικρινής σχετικά με τον χωρισμό τους - "H αλήθεια δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται"

Πικέ: Κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν ήταν ειλικρινής σχετικά με τον χωρισμό τους - "H αλήθεια δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται"

-

Ο Ζεράρ Πικέ κατηγόρησε τη Σακίρα ότι δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με τις συνθήκες του χωρισμού τους σε μια σπάνια συνέντευξη, στο CNN, μέσω της AS.

Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση του χωρισμού τους ήρθε τον Ιούνιο του 2022, εν μέσω φημών ότι την απατούσε μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

Η Σακίρα, η οποία ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τον χωρισμό, δεν σταμάτησε να εξαπολύει επιθέσεις κατά του Πικέ μέσω της μουσικής της. Λίγο καιρό αφότου ανακοίνωσαν ότι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ο 37χρονος πρώην ποδοσφαριστής εμφανίστηκε με την 25χρονη Κλάρα Κία Μάρτι (η οποία βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο της τραγουδίστριας) με την οποία υποστήριζει ότι είναι «πολύ ευτυχισμένος».

«Στο τέλος, η αλήθεια ή ό, τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό», δήλωσε ο Πικέ και συνέχισε λέγοντας: «Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά σε ξέρουν. Ξέρουν πώς είσαι και τι κάνεις, και αυτό μου δίνει μεγάλη ηρεμία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος. Η ζωή που έχω ζήσει, το να μπορώ να παίζω για τον σύλλογο της ζωής μου για περισσότερα από είκοσι χρόνια, [να έχω] υπέροχα παιδιά, μια απίστευτη οικογένεια, φίλους ζωής, αυτούς από το σχολείο που τους έχω ακόμα».

Ο Πικέ και η Σακίρα απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Μίλαν, που είναι 11 ετών, και τον Σάσα, που είναι εννέα.

Το 2022, η ισπανική El Periodico ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά εδώ και λίγες εβδομάδες, καθώς η τραγουδίστρια έδιωξε τον Πικέ από το σπίτι, ενώ όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε μια θεωρία ότι η Σακίρα ανακάλυψε τη φερόμενη απιστία του τότε συντρόφου της διαπιστώνοντας ότι ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα στο σπίτι τους είχε φαγωθεί όσο εκείνη έλειπε. Η Σακίρα ήταν η μόνη που έτρωγε μαρμελάδα φράουλα στην οικογένειά τους, επομένως την είχε καταναλώσει η ερωμένη του ποδοσφαιριστή! Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια της Νότιας Αμερικής έχει από τότε διαψεύσει την εν λόγω εικασία.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Πικέ φέρεται να μετακόμισε με την Κλάρα Κία στο σπίτι που είχε με τη Σακίρα όταν εκείνη μετακόμισε για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη, ενώ τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τη νέα σύντροφο του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή στο σπίτι τους πριν από τον χωρισμό του από τη Σακίρα.

Η Σακίρα φέρεται να ήταν συντετριμμένη από το κλιπ που είχε τραβηχτεί τον Αύγουστο του 2021, το οποίο καταγράφηκε πριν ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της.

Η Κλάρα εργάζεται ως υπάλληλος στην εταιρεία του Πικέ, «Kosmos».

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)