Πολιτική

Σήμερα 15:07 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:36

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία (βίντεο)

Τι ανέφερε από την Δυτική Μακεδονία όπου περιοδεύει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για το μέλλον του κόμματος και την σημασία της Παιδείας.

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία (βίντεο)
-

Με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα δείπνησε την Παρασκευή το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το κόμμα κaι όχι μόνο. Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι «στόχος του είναι να φέρει τα μέλη του κόμματος σε κεντρική θέση στην πολιτική διαδικασία», υπογραμμίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ένα κόμμα που θα δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία».

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις και μίλησε για τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών. Τόνισε ότι «οι εκπαιδευτικοί είναι θεμελιώδεις πυλώνες της κοινωνίας, μεταφέροντας γνώσεις και αξίες στους νέους». Υπογράμμισε «την σημασία της ενίσχυσης του εκπαιδευτικού συστήματος, με έμφαση στην καινοτομία, την επαγγελματική εκπαίδευση και τη συνεχή επιμόρφωση των δασκάλων».

Ο κ. Κασσελάκης κατέληξε λέγοντας ότι «η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών αποτελεί απλή αλλά καθοριστική προϋπόθεση για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ενωμένης κοινωνίας».

Από την Έδεσσα:

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ», επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε στελέχη και μέλη του κόμματος στην Καστοριά, σημειώνοντας πως «θα πάμε μέχρι τέλους μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και στην πράξη το κόμμα των μελών». Συνέχισε λέγοντας: «Υποτίθεται ότι πριν από δύο σαββατοκύριακα θα είχαμε ολοκληρώσει το καταστατικό μας συνέδριο, το οποίο θα έφερνε μεγάλες αλλαγές. Η μεγαλύτερη από αυτές τις αλλαγές θα ήταν να σταματήσει αυτός ο παραγοντισμός και ο φραξιονισμός μέσα στο κόμμα μας.

Δίνοντας σε εσάς τα εργαλεία για να επιλέγετε τα ψηφοδέλτιά σας, αντί να επιλέγει μια πολιτική γραμματεία με ισορροπίες ποιον υποψήφιο θα προωθήσει βάσει επιρροής στην τοπική κοινωνία, θα μπορείτε να επιλέγετε εσείς τους υποψήφιους σας, τόσο ψηφιακά όσο και με κάλπη. Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αρένα της πολιτικής, να βάλει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και να έχει μια ευκαιρία, χωρίς να περνά από το “κονέ” του γραφείου του προέδρου, όπως γινόταν μέχρι πρότινος».

Ακολούθως, απηύθυνε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, λέγοντας: «Μπορεί να βλέπετε τον ΣΥΡΙΖΑ πληγωμένο με μονοψήφια ποσοστά και να λέτε ότι αυτό αποκλείεται να ανακάμψει ποτέ. Σας εγγυώμαι ότι η πιο ανοιχτή πολιτική στην χώρα θα δει την ανταπόκριση από την κοινωνία. Αν φανεί ότι υπάρχει σ’ αυτόν τον τόπο κάποιος που αφουγκράζεται τους πολίτες, τους δίνει μια πλατφόρμα για την παραγωγή πολιτικών λύσεων και τους κάνει να αισθάνονται ότι η φωνή τους ακούγεται, τότε θα δείτε ότι η κοινωνία θα το επιβραβεύσει, ειδικά όταν διαπιστώσει ότι αυτή η πολιτική λύση είναι προοδευτική και ρεαλιστική».

Ανάμεσα στα παρόντα στελέχη ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Έφη Μιχελάκη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

 Από την Καστοριά:

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε μπροστά ή πίσω τους δείκτες των ρολογιών;

Τρίπολη: Φυτεία γίγας βρέθηκε σε δάσος – Με ελικόπτερο η μεταφορά των χασισόδεντρων (εικόνες)

Δούκας στον ΑΝΤ1: Για τον γάμο δεν έχω κάνει πολλά, την Δευτέρα θα είμαι στο Δημαρχείο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)