Πολιτική

Σήμερα 13:19

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπονται Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος

Μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο βαθύ το ρήγμα διχασμού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπονται Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης και Γκλέτσος
-

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμφθηκαν την Παρασκευή από την Κεντρική Επιτροπή η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η παραπομπή έγινε από 12 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τα οποία φέρονται να διάκεινται φιλικά προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε ανάρτησή της το μέλος της ΚΕ Σοφία Ιντζιάδου, ανέφερε ότι τα τρία στελέχη παραπέμφθηκαν «έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις οι οποίες ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων», ώστε η Επιτροπή Δεοντολογίας «να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις».

Μέσα σε αυτό το κλίμα διχασμού και διάσπασης στο κόμμα, φουντώνουν τα σενάρια περί αναβολής του Συνεδρίου το οποίο -όπως έχει ανακοινωθεί- θα κληθεί να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για την προεδρία.

Το χρονοδιάγραμμα το οποίο έχει αποφασιστεί προβλέπει την πραγματοποίηση του συνεδρίου στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου και την εκλογή προέδρου στις 24 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε μπροστά ή πίσω τους δείκτες των ρολογιών;

Τρίπολη: Φυτεία γίγας βρέθηκε σε δάσος – Με ελικόπτερο η μεταφορά των χασισόδεντρων (εικόνες)

Δούκας στον ΑΝΤ1: Για τον γάμο δεν έχω κάνει πολλά, την Δευτέρα θα είμαι στο Δημαρχείο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)