Πολιτική

Σήμερα 10:24

ΣΥΡΙΖΑ – Πάνος Ρήγας: Το συνέδριο πρέπει να γίνει

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Πάνος Ρήγας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο και τον χώρο διεξαγωγής του.

ΣΥΡΙΖΑ – Πάνος Ρήγας: Το συνέδριο πρέπει να γίνει
-

 

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπήWeekenders μίλησε ο  Πάνος Ρήγας για τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα για τον χώρο στον οποίο θα γίνει, σε χώρο διασκέδασης.

«Το θέμα είναι να γίνει το συνέδριο με ό,τι προβλέπει το καταστατικό και μετά να αναλάβουμε τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί όλες οι σοβαρές προτάσεις μας, επισκιάζονται από τα όσα γίνονται μέσα στο κόμμα», τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

«Είμαι από αυτούς που είμαι ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού. Εγώ θα είμαι εδώ και αυτό το οποίο λέω είναι ότι, τηρώντας τις διαδικασίες και να η εκλογή προέδρου, για να συνεχίσουμε».

Κληθείς να σχολιάσει τον χώρο στον οποίο φαίνεται πως θα γίνει τελικά το συνέδριο, είπε ότι, «οι χώροι είναι καμιά φορά δύσκολοι και ειδικά σε συγκεκριμένες περιόδους» και πως, «η ενημέρωση που μας έγινε από τη Γραμματεία είναι ότι έχει ολοκληρωθεί η απόφαση για τον χώρο. Το ζήτημα είναι ότι, πρέπει να γίνει το συνέδριο».

Ο Πάνος Ρήγας τόνισε ότι, «εμένα με ενδιαφέρει να έχει το συνέδριο τις δυνατότητες να γίνει διά ζώσης».

Τέλος, ως προς τις αντιδράσεις που προέρχονται από πλευράς Κασσελάκη είπε ότι, «το καταστατικό προβλέπει μετά την πρόταση δυσπιστίας διεξαγωγή συνεδρίου και εκλογή νέου προέδρου μέσα σε ένα τρίμηνο. Το συνέδριο βάσει του καταστατικού είναι αυτό που μπορεί να αποφασίσει τα πάντα. Άρα μπορεί να αποφασίσει και να επικυρώσει τις υποψηφιότητες για όλους τους προέδρους. Είναι όλοι εν δυνάμει υποψήφιοι πρόεδροι, το συνέδριο θα αποφασίσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε καταβάλλονται για μισθωτούς και μη μισθωτούς

Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκίνηση στο “αντίο” από Σέφιλντ και Λιντς (εικόνες)

Θάνατος Σινουάρ: Χαμάς και Ιράν ορκίζονται για συνέχιση των μαχών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)