Πολιτική

Χθες 07:01 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 20:14

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός

Η μετανάστευση θα είναι στην ημερήσια διάταξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες στις 17 και 18 Οκτωβρίου, όπου θα συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός
-

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής EE - Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.

Πριν την έναρξη των εργασιών, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 14.00 (τοπική ώρα) με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Ομάν, Σεΐχη Σαγίντ Άσαντ μπιν Ταρίκ (Sayyid Asaad bin Tarik) και στις 14.30 με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεϊχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι (Tamim bin Hamad Al Thani).

Ο πρωθυπουργός, αύριο και μεθαύριο, θα συμμετάσχει επίσης στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής είναι η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή, ο ανταγωνισμός της ΕΕ, το μεταναστευτικό, η ενταξιακή πορεία Μολδαβίας και Γεωργίας, η κατάσταση στη Βενεζουέλα, οι υβριδικές απειλές και η καταπολέμηση κάθε μορφής διακρίσεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Κυπριακό - Τριμερής : Συμφωνία για συνέχιση των συναντήσεων

Επίορκοι εφοριακοί - Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)