Exclusive

Χθες 22:26

Αποκλειστικό! Νατάσα Θεοδωρίδου: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

Αποκλειστικό! Νατάσα Θεοδωρίδου: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

-

Μια μεγάλη συναυλία για τα 60 χρόνια του Θανάση Πολυκανδριώτη στο ελληνικό τραγούδι έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 16/10 στο Ωδείου Ηρώδου του Αττικού.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησαν τα κομμάτια του σπουδαίου συνθέτη και μουσικού και καθήλωσαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Διαβάστε επίσης! Η Μαρινέλλα βγήκε από την εντατική: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιά η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να στείλει τα περαστικά της στη Μαρινέλλα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου. Η τραγουδίστρια επίσης της αφιέρωσε το κομμάτι «Τι έκανα για πάρτι μου», που έχει τραγουδήσει η σπουδαία ερμηνεύτρια και έχει συνθέσει ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Το FTHIS εξασφάλισε βίντεο από την ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πιο πριν η τραγουδίστρια είχε πει πως το συγκεκριμένο κομμάτι το αφιερώνει σε μια γυναίκα που ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη την αγάπη μας! Στη Μαρινέλα μας», ήταν κάποια από τα λόγια της Νατάσας Θεοδωρίδου πάνω από τη σκηνή του Ηρωδείου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)