Celebrity

Χθες 21:02

Ανθή Φακιδάρη: Ζευγάρι με πρώην παίκτη του GNTM - Στο πλευρό της στο σόου της Victoria’s Secret

Ανθή Φακιδάρη: Ζευγάρι με πρώην παίκτη του GNTM - Στο πλευρό της στο σόου της Victoria’s Secret

-

Μετά από 5 χρόνια το σόου της Victoria’s Secret επέστρεψε και είχε ελληνικό χρώμα. Στην πασαρέλα περπάτησε για πρώτη φορά Ελληνίδα και αυτή δεν ήταν άλλη από την Ανθή Φακιδάρη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το 22 χρόνο μοντέλο εμφανίστηκε πλάι στα θρυλικά μοντέλα Alessandra Ambrosio, Kate Moss, Bella Hadid, Adriana Lima, Irina Shayk, Gigi Hadid και Tyra Banks και μάγεψε με την ομορφιά της.

Διαβάστε επίσης! Victoria's Secret show: Το beauty look της Ανθής Φακιδάρη φανέρωσε την τάση της σεζόν για τα μαλλιά (και όχι μόνο)

Η Ανθή Φακιδάρη αυτή την ξεχωριστή ημέρα εννοείται πως είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της, ο οποίος είναι και αυτός μοντέλο. Ο λόγος για τον Αγγαίο Ποθητό, ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν στο GNTM 4 και είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο ριάλιτι μόδας.

Ο Αγγαίος Ποθητός ανέβασε μάλιστα στιγμιότυπα από την πασαρέλα της Ανθής Φακιδάρη στο σόου της Victoria’s Secret, αλλά και από το after party που ακολουθήσε, όπου και την συνόδεψε.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)