Celebrity

Χθες 09:40

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε σοκ οι συμπαίκτες του στην Εθνική με την είδηση του θανάτου του - "Δεν κοιμήθηκαν, είμαστε συντετριμμένοι όλοι"

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε σοκ οι συμπαίκτες του στην Εθνική με την είδηση του θανάτου του - "Δεν κοιμήθηκαν, είμαστε συντετριμμένοι όλοι"

-

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 31χρονο αναζητούσε η σύζυγός του, η οποία και διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στην κόρη τους, αλλά εκείνος δεν απαντούσε. Τελικά, πήγε στο σπίτι του κάποιος κοινός τους φίλος και αντίκρυσε τον ποδοσφαιριστή νεκρό.

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Νάσιος, ο οποίος βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία μαζί με την Εθνική Ομάδα για τον αποψινό αγώνα έναντι της Αγγλίας μετέφερε το ρεπορτάζ.

«Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ επισκίασε τα πάντα εδώ. Ήταν ένα παιδί που τα προηγούμενα χρόνια ερχόταν σε όλες τις αποστολές μαζί. Κάποια παιδιά ήταν πιο κοντά του. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του χθες βράδυ δεν μπόρεσαν να κοιμηθούν. Ο θάνατός του μάς έκανε όλους να σοκαριστούμε, να είμαστε συντετριμμένοι όλοι. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είχε έρθει στα τελευταία τρία παιχνίδια με την Εθνική λόγω ενός τραυματισμού. Είμαστε όλοι με ερωτηματικό γιατί ένας ποδοσφαιριστής, τόσο νέος έφυγε έτσι. Έχει ζητηθεί από την ομάδα να παίξουν με μαύρα περιβραχιόνια και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή» είπε στο Happy Day.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)