Celebrity

Σήμερα 08:36

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σοκάρει η περιγραφή της Μπέσσυς Αργυράκη - "Ήταν περίπου στις 20.30 όταν άκουσα φωνές..."

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σοκάρει η περιγραφή της Μπέσσυς Αργυράκη - "Ήταν περίπου στις 20.30 όταν άκουσα φωνές..."

-

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εφημερίδα Espresso και περιέγραψε στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο διαμέρισμα του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα.

Το σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας άλλωστε, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα δίπλα από εκείνο που έχασε τη ζωή του ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

"Ήταν περίπου στις 20.30 όταν άκουσα φωνές από το διπλανό συγκρότημα κατοικιών. Άκουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε; Δεν γίνεται! Ύστερα από λίγο υπήρξε μεγάλη φασαρία. Είχαν έρθει το ΕΚΑΒ, άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Ήμασταν σε κατάσταση σοκ με την οικογένειά μου. Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις: Δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παλικαριού. Δυστυχώς, τέλος… Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλη τη νύχτα από όσα είχαμε ακούσει από τους διασώστες" εξομολογήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)