Celebrity

29 Σεπτεμβρίου 2024 21:38

Κατερίνα Καινούργιου: Γενέθλια για τον μπαμπά της - Οι δημόσιες ευχές της παρουσιάστριας

Κατερίνα Καινούργιου: Γενέθλια για τον μπαμπά της - Οι δημόσιες ευχές της παρουσιάστριας

-

Τον μπαμπά της γιορτάζει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, ο οποίος και έχει γενέθλια. Η ίδια, έχει μεγάλη αδυναμία στον Δημήτρη Καινούργιο και δεν θα μπορούσε να μην σβήσει μαζί του την τούρτα του!

Το βράδυ της Κυριακής 29/9, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον Δημήτρη Καινούργιου μπροστά από την τούρτα του, ενώ φρόντισε να κρύψει τα κεράκια της ηλικίας. "Χρόνια πολλά μπαμπά μας", έγραψε στη λεζάντα.

"Ο πατέρας μου για εμένα είναι πρότυπο και η μητέρα μου το ίδιο, και τους θεωρώ πρότυπο ζευγαριού, όπως θα ήθελα κι εγώ τη δική μου οικογένεια.

Ο πατέρας μου ήταν ένα άνθρωπος που του συνέβη κάτι πολύ σοβαρό, σε ένα αυτοκινητιστικό, Έσπασε η σπονδυλική του στήλη. Πάρα πολλά χρόνια δυσκολεύτηκε και ακόμη δυσκολεύεται κινητικά όμως δεν υπήρχε στιγμή που να μας αφήσει, στιγμή που να μην εργάζεται, στιγμή που να μην είναι από πάνω μας.

Ένα παιδάκι όμως στην ηλικία των 6 που ήμουν εγώ και 4 ο αδερφός μου, ήταν δύσκολο. Ήταν αρκετά ισορροπημένος, τον ένοιαζε να είμαστε εμείς καλά", έχει πει η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της για τον αγαπημένο της πατέρα.

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

κατκεν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)