Κοινωνία

Χθες 21:12

Βόλος: Συνελήφθη 31χρονος για μαζικές δολοφονίες ζώων

Πώς έφτασαν στα ίχνη του άνδρα οι αρχές. Ποιο είναι το "προφίλ" του φερόμενου ως serial killer ζώων στον Βόλο.

Βόλος: Συνελήφθη 31χρονος για μαζικές δολοφονίες ζώων
-

Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα το απόγευμα από την Αστυνομία στον Βόλο, ως φερόμενος δράστης των μαζικών δολοφονιών αδέσποτων ζώων.

Σάλο έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η δράση του νεαρού άνδρα, που αποθανατίστηκε και από κάμερα ασφαλείας, να σφάζει μία γάτα στο κέντρο της πόλης, ενώ του χρεώνεται και η δολοφονία ενός σκύλου και άλλης μίας γάτας, αλλά και οι τραυματισμοί πολλών ακόμα ζώων.

Σύμφωνα με την έρευνα του TheNewspaper.gr ο άνδρας πόζαρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα αγκαλιά με έναν σκύλο!

Η σύλληψή του από τους αστυνομικούς, προκάλεσε αντιδράσεις ικανοποίησης από εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου, που δίνουν συγχαρητήρια στην τοπική αστυνομία για τα αντανακλαστικά της.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η ανώτατη ποινή για το αδίκημα της θανάτωσης ή βασανισμού ζώου επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών και χρηματικά πρόστιμα έως 50.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι “πυροβόλησαν” Χάρις και Τραμπ (εικόνες)

Πατέρας Ιωνά Καρούση στον ΑΝΤ1: Ο μοναχογιός μου θυσιάστηκε στην τρέλα του πολέμου (βίντεο)

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Αντιδήμαρχος στο “κάδρο” των ερευνών ως υπαίτιος (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)