Celebrity

29 Σεπτεμβρίου 2024 19:29

Κατερίνα Καινούργιου: Κυριακάτικη έξοδος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - Η φωτογραφία που τον τράβηξε

Κατερίνα Καινούργιου: Κυριακάτικη έξοδος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - Η φωτογραφία που τον τράβηξε

-

Μια έξοδο για φαγητό έκανε σήμερα, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή με τον οποίο τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day, η Κατερίνα Κιανούργιου μίλησε ανοιχτά για τη νέα της σχέση με τον επιχειρηματία με τον οποίο τους βλέπουμε συχνά σε κοινές εξόδους.

«Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί σχεδόν πέντε μήνες, αλλά τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το κλικ. Αυτό που σκέφτομαι πάντα και το λέω και στις φίλες μου είναι ότι, καμιά φορά έρχονται τα πράγματα εκεί που δε τα περιμένεις… Μπορεί στο ξαφνικά, σε ένα βράδυ, σε μια στιγμή, να έρθει κάτι που δεν το περιμένεις καθόλου και να είναι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια το απόγευμα της Κυριακής, ανέβασε μια φωτογραφία που τράβηξε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δείτε την:

κουτς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)