Celebrity

Χθες 11:32

Λάμπρος Λάζαρης: Ξεκαθαρίζει για τη Δανάη Παππά - "Τα έχουμε βρει μεταξύ μας, τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή"

Λάμπρος Λάζαρης: Ξεκαθαρίζει για τη Δανάη Παππά - "Τα έχουμε βρει μεταξύ μας, τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή"

-

Τηλεφωνικά στην εκπομπή "Buongiorno" και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Λάμπρος Λάζαρης, μετά τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Δανάη Παππά.

Ο Λάμπρος Λάζαρης μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Δείτε επίσης! Δανάη Παππά: Απαντάει πρώτη φορά on camera στα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Όσα είπε ο Λάμπρος Λάζαρης

«Δεν έχω να κάνω κάποια δήλωση. Το μόνο που έχω να πω είναι πως απορώ πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. ούτε καν. Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας, τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή, δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό, απλά ότι είναι fake news.

Δεν έχουμε σχέση, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Είμαστε αγαπημένοι, όπως ήμασταν και στην αρχή. Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας, δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια. Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν όλα αυτά. Δεν είναι δουλειά μου και δεν σκοπεύω και να ασχοληθώ. Είμαστε καλά, οργανώνουμε τις ζωές μας σε νέα μήκη και οργανώνουμε και τα ταξίδια μας ως single, ίσως…», είπε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)