Οικονομία

Χθες 21:41

Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)

Αντιδράσεις προκάλεσε η αγορά από το υπουργείο Τουρισμού, δύο περσικών χαλιών, συνολικού κόστους 18 χιλιάδων ευρώ, από την επιχείρηση Μοιραράκη. Τι απαντά η ίδια.

Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)
-

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες για την προμήθεια δύο περσικών χαλιών αξίας περίπου 18.000 ευρώ από το Υπουργείο Τουρισμού.

Η γνωστή επιχειρηματίας που ηγείται στον χώρο των χαλιών τόνισε στον ΑΝΤ1 πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Δημόσιο αγοράζει χαλιά από την επιχείρησή της.

«Η επιχείρηση Μοιραράκη έχει επανειλημμένως πουλήσει και διαθέσει χαλιά σε χώρους του Δημοσίου. Σε πάρα πολλά υπουργεία και πρόσφατα είναι το υπουργείο Τουρισμού. Έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί χαλιά στο υπουργείο Εξωτερικών όταν ήταν υπουργός η κ. Μπακογιάννη, στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο υπουργείο στο ΓΕΕΘΑ και σε άλλους χώρους και πρωτίστως έχουμε δώσει χαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου από όταν ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου και μετά. Όλα τα χαλιά που αγοράζονται για τους χώρους του Δημοσίου, παραμένουν στο Δημόσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα όσα δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη μιλώντας στον ΑΝΤ1:

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΠΥΥ – παράνομες συνταγογραφήσεις: Προφυλακιστέοι 5 κατηγορούμενοι

ΗΠΑ: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της (βίντεο)

ΠΑΣΟΚ: Υψηλοί τόνοι μεταξύ των υποψηφίων πριν το ντιμπέιτ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)