Celebrity

Σήμερα 10:03

Δανάη Παππά & Γιώργος Γεροντιδάκης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι

Δανάη Παππά & Γιώργος Γεροντιδάκης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι

-

Τέλος στη σχέση τους έβαλαν πριν από λίγους μήνες η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης.

Παράλληλα, πριν μερικές ώρες αποκαλύφθηκε και ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι χωρισμοί, υπάρχει έντονη φημολογία πως οι δυο ηθοποιοί λίγο μετά το τέλος του "Σασμού" που συνεργάζονταν και των προηγούμενων σχέσεών τους, έχουν έρθει κοντά και είναι ζευγάρι.

Δείτε επίσης! Λάμπρος Λάζαρης: Η ανάρτηση "ξέσπασμα" μετά τα δημοσιεύματα για τη Δανάη Παππά - "Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου"

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Γιώργου Γεροντιδάκη

Το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, "Happy Day", αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στη Δανάη Παππά, το οποίο και διέψευσε την είδηση περί σχέσης της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον ίδιο τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος επίσης διέψευσε την είδηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κώστα Φραγκολιά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης τόνισε πως αυτό το διάστημα προτιμά να μείνει μόνος του, καθώς είναι λίγος ο καιρός που βγήκε από τη μεγάλη σχέση που είχε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)