Celebrity

Χθες 11:15

Δανάη Παππά: Απαντάει πρώτη φορά on camera στα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Δανάη Παππά: Απαντάει πρώτη φορά on camera στα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Δανάη Παππά από τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Alpha που πρωταγωνιστεί, "Άγιος έρωτας".

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά "Σασμός" και υποδύονταν το ζευγάρι.

Δείτε επίσης! Λάμπρος Λάζαρης: Η ανάρτηση "ξέσπασμα" μετά τα δημοσιεύματα για τη Δανάη Παππά - "Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου"

Όσα είπε η Δανάη Παππά

«Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο. Όχι δεν ισχύει η νέα σχέση. Βάζω μια τελεία εκεί γιατί τα πράγματα νιώθω ότι ξεφεύγουν. Μπορούν να γράψουν τα πάντα…Δεν με απασχολεί. Δεν ξέρω τι να πω, δεν απασχολεί κανέναν η προσωπική μου ζωή. Είναι αστεία πράγματα. Ένας ρόλος σημαίνει χίλια δυο πράγματα, δεν σημαίνει ότι αυτό είμαι στην πραγματική ζωή. Δηλαδή αν έπαιζα τον δολοφόνο;», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)