Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 07:49

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι στη Μαδρίτη

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι στη Μαδρίτη

-

Μια νέα ζωή στην Ισπανία αποφάσισαν να ξεκινήσουν ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, που μαζί με τα δύο τους παιδιά εγκατέλειψαν την Ελλάδα και μετακόμισαν μόνιμα στην Μαδρίτη.

Το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση για τον γιο του, Μανώλη. Ο Μανώλης Χανταμπάκης έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και έγινε δεκτός σε κάποια ακαδημία μεγάλης ισπανικής ομάδας στη Μαδρίτη, έτσι η οικογένεια μετακόμισε μόνιμα στην ισπανική πρωτεύσουσα.

Χθες, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ο Μανώλης και η αδελφή του, Μαλένα ξεκίνησαν να πηγαίνουν σχολείο, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να κάνει σχετική ανάρτηση και να γράφει στο Instagram: "Η πρώτη μέρα στο σχολείο μας!! Ένα απο τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε ήταν αν θα ένιωθαν άβολα-περίεργα στο σχολείο! Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ένιωσαν τα παιδια ήταν κατι όμορφο.. το σχολείο είναι δημόσιο και εκτελεί μαθήματα σε 2 γλώσσες Αγγλικά και Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι 9:00 με 14:00".

Λίγες ώρες αργότερα ο Στέλιος Χανταμπάκης μας ξενάγησε μέσω των instastories στο σπίτι που νοίκιασαν στη Μαδρίτη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)